Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Νοσοκομείο για κούκλες

Βρήκατε στην σοφίτα την παλιά σας κούκλα (η της μαμάς σας η της γιαγιάς σας) και θέλετε να την κάνετε δώρο στην κορούλα σας για τα Χριστούγεννα (γκουχου γκουχου γκουχου... μην σας μαλώσει που δεν της πήρατε το καινούργιο iphone...) Έχει πάρει σκόνη, έχασε ένα χέρι, ένα πόδι, ένα μάτι... Τι να κάνετε; Υπάρχει λύση... στην Αυστραλία στο Σίδνεϊ! Υπάρχει ένα νοσοκομείο για κούκλες το οποίο λειτουργεί εδώ και 100 χρόνια.
Προσοχή προσοχή οι επόμενες φωτογραφίες θα σας θυμίσουν έντονα τους χειρότερους εφιάλτες σας ταινιών τρόμου (βλέπε Chucky και πιο πρόσφατα Annabelle).






Τώρα πέρα από την πλάκα, στην Ελλάδα της κρίσης υπάρχουν παιδάκια που ίσως δεν πάρουν το Χριστουγεννιάτικο τους δωράκι. Πέρσι η κουμπάρα μου ενώ γνώριζε ότι υπήρχε μια φτωχή οικογένεια δίπλα της, πέταξε τα παλιά παιχνιδια του γιου της στο δρόμο γνωρίζοντας ότι θα τα έπαιρναν, και έτσι έγινε μέσα σε 10 λεπτά είχαν φύγει όλες οι σακούλες. Πριν πολλά χρόνια, στο Βέλγιο, είχα μαζέψει μια μεγάλη σακούλα με όλα τα λουτρινα αρκουδάκια μου και τα άφησα σε ενα παιδικό νοσοκομείο. Υποθέτω το ίδιο μπορείτε να κάνετε πχ σε ένα ορφανοτροφείο η σε ιδρύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips